Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rombit Communications
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Telefonie VoIP - Rombit Tel
35
Brand
VoIP
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Rombit Tel inseamna un intreg pachet de servicii bazate pe comunicatii multimedia voce, e-mail, fax si videotelefonie, toate aceste modalitati de comunicare completandu-se perfect cu ultimele tehnologii Internet. Abonatii pot comunica usor, oriunde in lume si de oriunde din lume, ca si cum s-ar afla in romania. nu mai exista notiunile de convorbiri locale, interurbane sau internationale, pentru ca toate convorbirile in retea au acelasi cost: zero, pentru orice tip de comunicatii audio, video, fax sau e-mail.


Rombit Tel, utilizand tehnologia VoIP, ofera servicii de telefonie nationala, internationala, cartele preplatite, voice mail, teleconferinta si multe altele.
Serviciu telefonic destinat atat firmelor SMB cu unul sau mai multe sedii distribuite cat si persoanelor fizice sau afacerilor SOHO.

Permite clientilor sa beneficieze de avantajele tehnologiei VoIP (Voice over internet) - costuri reduse, practic zero la convorbirile internationale, si mobilitate crescuta, fara ca acestia sa se procupe de infrastructura necesara -echipamente hardware, management platforma, etc.

Infrastructura pe care opereaza ROMBIT Tel este localizata in Romania.

Serviciul este disponibil imediat după contractare si necesita doar achizitionarea telefonului IP - se poate utiliza si softphone ca free software (gratuit) - si, desigur, dupa achitarea abonamentului lunar.

Rombit Tel se poate conecta momentan la alti furnizori de telefonie doar prin trunchiuri SIP.

Daca doriti accesul la trunchiuri SIP furnizate de un provider agreat, configurarea conexiunii este asigurata gratuit de Rombit Tel.

In baza unui abonament minimal puteti comunica nelimitat in reteaua Rombit Tel, oriunde in Romania si in lume, cu conditia ca acea persoana sa aiba acces la internet si sa fie inclusa in reteaua ROMBIT Tel, prin abonamentul dvs.
Din Gura in Gura